Det er meget uhøfligt at komme for sent til en date, og du kan ikke undgå det, uanset hvad din undskyldning er. Men hvis du spekulerer på, hvordan du kan komme ud af denne situation, så er her de 7 bedste undskyldninger for en fyr, der kommer for sent til en første date.

1. Mister tid i trafikken

Hvis du bor i en storby, der har store problemer med trafikpropper, er dette den perfekte undskyldning. Fortæl din date, at du kom for sent, fordi du kørte i en time i trafikken og ikke kunne få noget gjort. På den måde viser du, at du virkelig ønsker at være der til tiden, og at du var uheldig.

Du kan også fortælle din date om forskellige interessante ting, du så under kørslen, og hvordan du håndterede frustrationen over at sidde i trafikken. Dette kan være en god måde at starte en samtale på og opbygge et positivt førstehåndsindtryk.

2. Problemer med bilen

Hvis du har en bil, kan du fortælle din date, at du kom for sent, fordi din bil gik i stykker. Du kan fortælle historien om, hvordan du måtte lede efter et værksted, og beskrive spændingen ved at få din bil repareret. Du kan også fortælle din date om, hvor nervøs du var, og at du virkelig gerne ville hilse på hende.

Hvis din bil virkelig var beskadiget, eller hvis din date gerne vil have en bekræftelse på din historie, kan du fortælle hende adressen på autoværkstedet eller telefonnummeret til din mekaniker. På den måde vil hun selv kunne tjekke det.

3. Skift tøj

Hvis du ønsker at matche din datingpartner, kan du fortælle ham, at du kom for sent på grund af et tøjskifte. Du kan fortælle ham eller hende, at du gerne ville se godt ud på jeres første date, og at det var derfor, du gik i butikken for at få det rigtige tøj.

Da tøj er en vigtig del af en første date, vil din date måske sætte pris på dette og vil føle sig værdsat. Du kan også fortælle hende, hvor meget du gik op i at gøre dette til den bedste date i dit liv!

4. Arbejde

Hvis du arbejder meget, eller hvis du har vigtige projekter, der skal udføres på arbejdet, kan du fortælle din datingpartner, at du kom for sent på grund af arbejdet. Du kan fortælle en historie om, hvor meget du gik op i projektet, og hvor hårdt du prøvede.

Du kan også fortælle din date om dit arbejde, og hvad du kan lide eller ikke kan lide ved det. Dette kan være en god måde at starte en intim dialog på.

Det følgende er en god måde at starte en intim dialog på.

5. At fare vild

Hvis du farede vild på vej til et mødested, kan du fortælle din datingpartner, at du kom for sent, fordi du farede vild. Du kan fortælle en historie om, at du gik i den forkerte retning, eller at du var på vej til det forkerte sted og var nødt til at lære en ny vej.

Du kan også fortælle din datingpartner om dine følelser, mens du fandt vej, og om hvor tålmodig du var undervejs i processen. Dette kan være en god måde at vise din partner, at du virkelig holder af ham.

Det følgende er en god måde at vise din partner, at du virkelig holder af ham.

6. Uventet situation

Hvis du støder på en uventet situation – som f.eks. en jordemoderfejl – kan du fortælle din datingpartner, at du kom for sent på grund af hændelsen.

Hvis du støder på en uventet situation – som f.eks. en jordemoderfejl – kan du fortælle din datingpartner, at du kom for sent på grund af hændelsen.

Du kan beskrive for din datingpartner, hvad der skete, og hvordan du kom til dette mødested, og hvordan du gjorde dig umage for at komme til tiden. Du kan også beskrive dine følelser under hændelsen, og hvordan du forsøgte at sprede den.

7. Komplikationer på vejen hjem

Hvis du har en komplikation på vejen hjem – f.eks. et bushavari eller en kollision – kan du fortælle din datingpartner, at du kom for sent på grund af hændelsen.

Hvis du har en komplikation på vejen hjem – f.eks. et bushavari eller en kollision – kan du fortælle din datingpartner, at du kom for sent på grund af hændelsen.

Du kan beskrive for din datingpartner, hvad der skete, og hvordan du kom til dette mødested, og hvor hårdt du prøvede at komme til tiden. Dette kan hjælpe din date med at forstå din situation, og han eller hun vil måske sætte pris på din indsats.