Suntago Water Park er den største vandlandspark i Polen og en af de største i Europa. Den ligger i Park of Poland, et underholdningskompleks i byen Władysławowo, i den nordlige del af vores land. Park of Poland blev etableret i 2014 og er nu en af de mest populære feriedestinationer i Polen.

Akvaparken har et enormt område og kan rumme op til 5.000 gæster. Den har snesevis af forskellige attraktioner såsom pools, rutschebaner, vandrutsjebaner, både og endda en rebpark. Gæsterne kan også benytte sig af restauranter og andre faciliteter for at gøre oplevelsen endnu mere behagelig.

Attraktioner på Suntago – det største vandland i Polen

Suntago Water Park tilbyder sine gæster et stort antal attraktioner. Den største tilfredsstillelse vil helt sikkert være vandrutsjebanerne – hele 20 af dem venter gæsterne her. Udvalget er virkelig imponerende – fra traditionelle rutsjebaner til de mest moderne og ekstreme rutsjebaner. Der er også flere pools – herunder en pool med bølger, en pool med en kunstig flod og en pool med rutsjebaner.

Park of Poland tilbyder et bredt udvalg af pools, herunder en pool med bølger, en pool med en kunstig flod og en pool med rutsjebaner.

Park of Poland tilbyder også en bred vifte af attraktioner for børn. Suntago Water Park har et særligt sted for de yngste – Kids’ World. Her kan børnene lege i vandet, hoppe på trampoliner, bruge rutsjebaner og andre attraktioner.

Turister kan også besøge Suntago Water Park.

Turisterne kan også benytte sig af mange andre attraktioner, såsom Rope Park eller Paintball Arena. Derudover er der flere restauranter, caféer og butikker i Polens Park. Desuden er parken vært for adskillige temaarrangementer, koncerter og andre aktiviteter.

Suntago Water Park er det ideelle sted for hele familien til at slappe af. Den tilbyder en uforglemmelig oplevelse og fantastisk underholdning for hele familien. Så gør jer klar til havets eventyr og til at opdage nye oplevelser!