En af verdens største hunde, en tysk hund ved navn Zeus, døde i 2014 i en alder af fem år. Før sin død var han den største registrerede hund i historien.

Zeus var 111 cm høj ved skridtet og vejede omkring 70 kg. Selv om han var en enorm hund, var han meget rolig og charmerende. Hans ejer, Denise Doorlag, hævdede, at hendes hund “lignede mere en løvinde end en hund”.

Historien om Zeus.

Historien om verdens største hund Zeus kom ind i familien Doorlag i 2009 efter at være blevet købt til en hundekennel. Selv om Denise og hendes familie hurtigt blev forelsket i Zeus og begyndte at behandle ham som et medlem af familien, blev de overrasket over hans størrelse. Det viste sig dog hurtigt, at han var den største hund i verden.

Da Denise opdagede, at Zeus var en rekordbryder, besluttede hun sig for at registrere ham i Guinness Rekordbog. I 2011 blev Zeus officielt verdens største hund. Siden da er han blevet berømt og har været med til adskillige arrangementer.

Zeus’ liv efter at være blevet berømt

Da Zeus blev berømt, besluttede Denise og hendes familie at gribe chancen og fremme den gode behandling af dyr. I forbindelse med Zeus’ mange optrædener brugte familien Doorlag deres tid på tv-skærmen til at tale om de vigtige spørgsmål om hundeadoption og ansvarlig pasning.

Familien Doorlag brugte også deres tid på tv-skærmen til at tale om de vigtige spørgsmål om hundeadoption og ansvarlig pasning.

Zeus havde også sin egen Facebook-fanside, som blev drevet af Denise. Han havde også sit eget websted og sin egen blog. Der kunne købes forskellige produkter med billeder af Zeus på hjemmesiden, og indtægterne fra salget gik til forskellige velgørende organisationer.

Døden af Zeus, verdens største schæferhund

I 2014 måtte Denise og hendes familie sige farvel til deres elskede hund Zeus. Han døde som følge af komplikationer efter en hjerteoperation, som han måtte gennemgå på grund af helbredsproblemer. Hans død blev bredt omtalt af medierne.

Og selv om Zeus har været død i flere år nu, er hans minde stadig levende. Du kan stadig finde ham på emballage til hundeprodukter eller se hans billeder på internettet. Hans historie er en inspiration for andre mennesker og hunde i hele verden.