For et stykke tid siden besluttede jeg mig for at lade mig friste af McDonald’s’ tilbud, som ligger i min by. Jeg vidste godt, at kæderestauranter normalt ikke er det bedste valg, når det gælder madkvalitet, men jeg ville gerne se, hvordan mit måltid ville være. Desværre har jeg efter mit første besøg på McDonald’s bestemt ikke tænkt mig at tage tilbage dertil igen. For det første var der ikke nogen synlig indsats i forbindelse med tilberedningen af maden – smagen var bare gennemsnitlig, og kvaliteten af ingredienserne var meget dårlig. Jeg kunne mærke, at restauranten brugte mere energi på at skabe indtægter end på at levere god smag.

Frokost. Ret steril og smagsløs

Hvis du er en af dem, der kan lide at prøve nye steder og restauranter, har du måske tænkt på at spise morgenmad på McDonalds. Desværre har jeg haft denne ubehagelige oplevelse og vil gerne dele den med verden.

For en forandring besluttede jeg mig for at prøve morgenmad på McDonalds. Jeg tog toastbrød og en kaffe. Det, jeg bestilte, var meget dårligt. Toastbrødet var tørt og smagløst. Kaffen var varm, men kedelig. Den smagte som den billigste kaffe fra markedet. Jeg var meget skuffet over kvaliteten og smagen af dette måltid. Jeg vil ikke anbefale nogen at bruge denne restaurant til morgenmad.

Det er helt klart bedre at få hjemmelavet morgenmad eller kigge efter familierestauranter, der tilbyder velsmagende og frisk mad, lavet med naturlige ingredienser.

Burgere. Jeg ville ikke kalde det oksekød!

Jeg var på farten og besluttede mig for at tjekke frokostmenuen senere på dagen. Jeg er en gourmet-burgerspiser, jeg har spist burgere i hele Europa, altid den ægte vare, lavet med naturligt kød, saftigt og medium stegt. Desværre skuffede McDonald’s burgertilbud mig fuldstændig!

Da jeg ikke blev spurgt om stegegrad vidste jeg allerede, at noget var galt. Efter den første bid viste det sig, at der ikke var tale om rent oksekød, men om en blanding af kød. Desuden var kødet ikke friskt, det var meget stærkt krydret, og oksekød burde smage godt med bare salt og peber! Og hvad med mørhedsgraden? Koteletten var utrolig tør, det jeg fik, burde simpelthen ikke kunne kaldes en burger overhovedet!

Hele burgeren var sammensat af ingredienser, der ikke passede sammen på nogen måde. Det var ikke noget nyt for mig, da jeg tidligere havde oplevet lignende situationer på andre kæderestauranter, men alligevel havde jeg forventet noget bedre fra denne restaurant. Burgeren var ikke ny.

Når jeg fik mit måltid, bemærkede jeg, at betjeningen var meget uprofessionel. Restaurantens personale var meget langsomme og forsømmelige i deres arbejde – mens andre kæderestauranter har en tendens til at prale af deres service og serviceniveau, sov denne restaurant simpelthen sine muligheder væk.

Burgere har meget få ingredienser

Indredienserne i burgerne var meget sparsomme, og portionsstørrelsen var meget lille. Så jeg har besluttet, at jeg aldrig vil gå tilbage til denne restaurant igen, ikke kun fordi det er en typisk kæderestaurant, men fordi maden bare er steril og usmagelig.

Burgerne er meget små, og portionerne er meget små. Mangel på saucer

Et andet problem var, at der var rester af sauce på begge de burgere, vi bestilte. Jeg havde ikke mulighed for at vælge sauce eller andre toppings til burgeren. Det var virkelig irriterende, fordi saucer er essentielle, og i en situation, hvor patty’en er så tør, er de en redning.

Der er for få grøntsager f.eks. kun én skive agurk

Et andet problem var manglen på grøntsager i burgeren. Alle burgere havde kun én skive agurk, hvilket gjorde selve burgeren tør og ikke særlig velsmagende.

Selve burgeren var ikke særlig velsmagende.

Dertil kommer, at sammensætningen af ingredienserne i burgerne er dårligt valgt, f.eks. ristede løg, rucola og hot sauce. Det er en helt forkert smagssammensætning.

De tre ingredienser i burgeren passer ikke godt sammen.

Disse tre ingredienser passer ikke godt sammen, og det hele smagte virkelig mærkeligt. Jeg havde ikke lyst til at gå igennem sådan en oplevelse igen, så jeg besluttede mig for, at jeg aldrig ville gå tilbage til en Mc Donald’s restaurant igen.

Der var ingen måde, jeg ville gå tilbage til en Mc Donald’s restaurant igen.

Jeg forstår slet ikke McDonald’s-fænomenet!

McDonald’s er et af de mest genkendelige brands i verden. Deres restauranter findes i alle nationer og lande. Alle ved, hvad McDonald’s er, men for mig er det et komplet mysterium. Jeg kan ikke forstå, hvorfor folk er kommet til at elske denne virksomhed, og hvorfor de bliver ved med at vende tilbage til den.

Måske er det et spørgsmål om bekvemmelighed? McDonald’s-restauranterne er overalt, og man kan hurtigt få fat i noget der. Og selv om priserne ikke er lave, er det måske grunden til, at folk kan lide McDonald’s så meget.

Måske er det et spørgsmål om bekvemmelighed.

Jeg vil ikke gå tilbage der igen!

Sammenfattende vil mit besøg på denne restaurant længe blive husket som et af de værste – her er ingen der tager hensyn til smag eller professionel tilgang til kunden. Derfor vil jeg aldrig vende tilbage der igen.