Resuméet af resultaterne af de første uger af marts på det amerikanske marked var fuld af interessante nyheder. Blandt de seneste biografpremierer var den mest bemærkelsesværdige “John Wick 4”, som viste sig at være et sandt hit. Efter den første weekend indtjente filmen hele 73,5 mio. USD, hvilket placerede den som det næstbedste åbningsresultat i år. Succesen for ‘John Wick 4’ er begrundet i de tidligere dele af serien. Første del indtjente 14,4 millioner dollars i sin første weekend, anden del 30,4 millioner dollars og tredje del 56,8 millioner dollars. “John Wick 4” vil helt sikkert fortsætte den gode stime og øge det økonomiske resultat yderligere.

Shazam! Wrath of the Gods

I modsætning hertil har “Shazam! Wrath of the Gods’ et dystert resultat med et fald på op til 68 % efter den anden weekend med indtægter. Det er derfor tydeligt, at den næste del af denne filmserie ikke appellerede til publikum og ikke levede op til deres forventninger. Produktionen har indspillet 46,3 millioner dollars, hvilket gør den til den dårligst sælgende titel i DC Extended Universe.

Cry VI

En anden udgivelse, der viste sig at være et rigtigt hit, var “Scream VI”. Denne film blev den tredje mest indtjenende del af serien med den tredje højeste indtjening ved kassen og indtjente hele 89,9 millioner dollars. Publikum satte pris på den dosis af følelser og frygt, som produktionen leverede. Filmen indtjente 89,9 millioner dollars og overgik dermed den sidste præstation ‘Scream 3’ med 800.000 dollars. ‘Scream VI’ skal dog kun tjene 13,2 millioner dollars mere for at blive nummer et.

Creed III

Også værd at nævne er “Creed III”, som er meget populær, men som stadig har lang vej igen for at matche resultaterne fra tredje og fjerde del af “Rocky”. Ikke desto mindre venter fans af serien spændt på Adonis Creeds næste eventyr. Den har i øjeblikket 140,9 millioner dollars på kontoen, men når inflationen tages i betragtning, er der stadig et stykke vej til resultaterne fra tredje og fjerde del af “Rocky”. Første del indtjente 390 millioner dollars ifølge hjemmesiden The Numbers, mens anden del indtjente knap 328 millioner dollars.

Kommende udgivelser

I den kommende uge har biografpublikummet tre store premierer at vælge imellem. Den første af disse vil være “Dungeons & Dragons: Thieves’ Honour”, som lover at blive et sandt hit. Filmen fortæller historien om en gruppe venner, der bliver transporteret ind i rollespillet Dungeons & Dragons’ verden, hvor de må stå over for fare og modgang.

Den anden premiere bliver A Thousand and One, der kan beskrives som en film om kærlighed og søgen efter ens plads på jorden. Denne produktion fokuserer på historien om en ung kvinde, der beslutter sig for at gøre alt, hvad der skal til for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Den anden premiere bliver ‘A Thousand and One’.

Den sidste af premiererne bliver ‘Spinning Gold’, en biografisk film, der fortæller historien om den legendariske musikproducent Neil Bogart. Det er en historie om succes, men også om den pris, man må betale for berømmelse og penge.

Filmen bliver en stor succeshistorie.

Sammenfattende kan man sige, at de første uger af marts på det amerikanske marked var fyldt med mange interessante biografpremierer. Publikum har haft mulighed for at se en række interessante produktioner, og der er endnu mere spænding og begejstring på vej i de kommende uger.

Filmskaberens bud på historien om succes og pengenes pris.